CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, November 23, 2011

Best Friend Forever Contest by AnnaTyah :)

Assalamualaikum and Hello Peeps :)

Hurmmm . Post kali nie , Ann nk storie about this contest ( BFF Contest ) . Ann twu punn sbb kwan Ann sorang nie dye join and dye mntak tlg snap kan gambar untuk diorang gune DSLR Ann . Bile Ann twu , Ann punn nk join lee jgak . Hee . Nak try jugak untuk mngisi mse lapang katekan . Haha :D Jadi Ann ajak lee kwan Ann sorang nie , Alia Nadirah :) Hurmmm . Contest ni dianjurkan oleh Tyah and Anna :)
*click to enlarge*
ini banner comel sangad :)

oke . kalo sapesape nk join contest nie , kne lah twu rules nyee tp rules nye sudah terpampang di banner atas sane . nanti salah , susah pulak .
 sekarang Ann nak show you my bestfriend :) 
one , two , three . 
jeng ! jeng ! jeng !

*click to enlarge*
An Nur Zulfah(kiri) and Alia Nadirah(kanan)

okeokeoke:) Now , I want to answer this question :-

WHY THE PERSON IN THE PICTURE IS YOUR BESTFRIEND?

The answer is...


Bismillahirrahmanirrahim...

:> Sebelum saya jawab soalan tersebut , saya ingin cerita serba sedikit tentang kawan baik saya ini . Saya mula kenal dia sejak awal tahun lepas apabila saya masuk ke sekolah berasrama . Pada tahun lepas , saya tidak berapa rapat sangat dengan dia ni tapi bila masuk tahun ini , saya mula rapat dengan dia kerana di dalam kelas , saya duduk di sebelah dia . Kami sentiasa bersama walau ke mana saja . Sejujurnya , saya pernah menangis sekali sebab dia . Ia berpunca apabila kami tidak begitu rapat dalam beberapa hari kerana ada sedikit konflik di antara kami . Tapi selepas kejadian itu , saya sentiasa berhati-hati kerana takut terjadi sekali lagi . Saya suka beberapa sifat dia . Antaranya , dia seorang yang baik hati sebab dia ni susah sikit nak sakitkan hati orang tapi sekali terkena memang pedih jugak . Selain itu , dia ni seorang yang memahami . Contohnya , dia faham dalam apa jua keadaan yang berlaku terhadap rakannya . Di samping itu , dia seorang yang tak menunjuk-nunjuk . Walaupun dia seorang anak yang berketurunan raja tapi dia berkelakuan seperti anak remaja yang lain . Itu sahaja yang saya ingin kongsikan tentang insan yang digelar kawan iaitu...

RAJA NUR ALIA NADIRAH BT RAJA ABDUL RASHID :)

Lastly , I hope she can be my best friend forever after . I love her so much like Mr Bean love his teddy , like SpongeBob love his snail and macam macam lahh . Thanks + sorry for everythings to her . Tiada sape yang boleh jadi pemisah untuk kita berkawan kecuali ajal dan juga kematian . Best friend forever :) Aminnn......(^___^)

Now , I answer that question . The person in the picture is my bestfriend because she is the new best pretty friend in Bainun's world that I had meet and she so awesome , understanding each other , cheerful , talkative and others . Fikirannya yang matang make me want to be her friend . And her face look so cute make me wanna kiss her cheek . And kepala otak dia lebih kurang macam saya buat saya lebih SAYANG dekat dia .That's all from me . Thank youu so much :)

5 Sweetie Blogger :)


No comments:

Post a Comment

Followers