CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, December 3, 2012

Long Time No See Mrs Blog :)

Firstly , sorry sebab dah lame tak post apeape . Heee ^^v Act , malas nak posting bagai tapi tetiba rindu nak posting . PMR was over :) seronok sangat tapi bila dah lame rase bosan . Aku rindu dekat kawan kawan aku kat Bainun . Aku rindu nak seronok seronok dengan mereka . Tahun depan aku dah form4 . Aku tak pasti stay or tak . Bergantung pada result dulu . Aku sayang gile dekat bainun tapi aku nak pindah . Macam mane tuu ? Aku punn tak reti nak kata apa . Yang pasti aku rindu dekat kawan kawan aku especially Alia Nadirah , Siti Azilah , Nur Badrisha , Wan Nurul Shuhada , Syarifah Norsyahirah , Nurul Alia and semua laaa . Tak lupee dekat ahli dorm tersayang especially Biha , Atin , Kak Nara , Kak Ira and lain lain . Aku nak balik sekolah tapi bulan depan dah sekolah daa . Result punn nak dekat dahh . Macam macam perasaan aku rase ni .Aku harap aku dapat cemerlang . Risauu kot . Kalo dapat 7A1B punn dah kire bersyukur lah sebab Trial bukan okay mane punn . Aku tanak orang orang tersayang aku kecewa . Aku nak diorang menanges sebab kejayaan aku bukan kegagalan aku . Aku nak 8A :') . kalau aku dapat 8A , memang aku nanges teruk laa . bukan senang nak dapat banyak A sekali gus . mengambil mase kot . Aku harap usaha aku selama 3 tahun ni , membuahkan hasil . Aku teringin nak masuk MRSM sebab sekolah tu bole bawak pelajar gi overseas . Teringin sangat nak balajar kat overseas . Aku tak tahu nak kate ape lagi . Sampai sini jelahh . No idea laa . HIKHIKHIK . Kbyeeee . Loveeyouuu <3

No comments:

Post a Comment

Followers