CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, July 30, 2014

An Nur comel bak BIDADARI :)

Tak guna aku tulis panjang panjang post before ni kalau aku menipu . Ini blog aku , selain Allah , blog ni tempat aku mengadu . Sebab aku tau , takde sape yang nak dengar aku . Kalau cerita kat ibu , aku yang kena balik , aku jugak yang tanggung malu . Act , aku ni tak reti nak berserious dengan orang . Nak marah adik dorm sendiri pun aku boleh ketawa . tTupasal asyik kena marah . Aku hanya serious bila dekat rumah jeee . Hahahahaha . Okay , macam kelakar . Tupasal Aiman pelik tengok kaklong dia bila kat sekolah lain , kat rumah lain . Okay . Bye . Assalamualaikum .

No comments:

Post a Comment

Followers